Sequoia Grove Winery

Sequoia Grove er en familieejet vingård grundlagt i 1979 i noget så fornemt som en 110 år gammel lade, der ligger op til en lund af Sequoia-træer i Rutherford, Napa Valley. Her har familen finpudset deres håndværk lige siden, til en sådan grad at de nu laver cabernet sauvignon og andre Napa Valley-vine i verdensklasse.

Vine med både elegance, finesse, struktur og balance. Vinhusets filosofi er udelukkende at lave vine, der reflekterer områdets særlige karakter, selvsamme område der hjalp med at fastslå Sequoia Grove som en af de førende cabernet sauvignon-producenter i Napa Valley. Til vingården hører 24 hektar og derudover har Sequoia ydeligere 50 hektar ved Tonella Ranch Vineyard – begge placeret i hjertet af Rutherford, hvor det gode klima samt den grusede lerjord giver en helt særlig og karakter til de forskellige Bordeaux-sorter, som huset benytter sig af.

“Wow! Duft af brombær, anis, friskbagt brød og mandler. Bløde tanniner, smuk balance og meget lang eftersmag. Det er som god Californian Cab skal smage.”

Flemming LorenzCFO
  • Område

    Rutherford, Napa Valley

  • Grundlagt

    1979

  • Producere

    Cabernet Sauvignon, Chardonnay & Cambium,