Om os

NapaValley.dk er stiftet af Allan Geert Nielsen. Virksomheden udsprang fra hans passion og kærlighed til amerikansk vin. I forbindelse med sit tidligere arbejde i logistikindustrien, rejste og arbejdede han i USA og Canada gennem 30 år, hvilket blev til langt mere end 100 rejser. Allan elskede det Californiske som var det hans eget hjemsted og ønskede at sin viden om landet og dets smagsfulde rigdomme skulle komme både netværk og bekendte til gode.

I løbet af de sidste år er trenden og efterspørgslen på Amerikansk vin eksploderet. Danskerne er vilde med de varme, elegante og krydrede amerikanere, der kunne producere vin til enhver smag. Derfor opsøgte Allan hjælp og rådgivning hos sine tidligere forretningspartnere Jan Struve og Stig Thorsen, ejere af SAJ Vine ApS, der importerer vine fra store dele af verdenen.

Fælles indtrådte de i et partnerskab om at løfte NapaValley.dk sådan så passionen samt løftet til vingårdene kunne bære frugt og glæde i stuerne. I 2018 blev NapaValley.dk derfor overdraget til SAJ Vine ApS. Her tog den vin-erfarne Andreas Holmboe Thorsen udfordringen op og sammensatte et team og et koncept, der handler om at skabe kvalitet og merværdi. Et koncept som både tilgodeser den begavede sommelier samt den håbefulde vinentusiast.

Målsætningen for NapaValley.dk er at fastholde fokus på at bevare det fundament, der var byggestenen lige fra start; Nemlig den ubeskrivelige kærlighed til det Amerikanske land samt dets safter. Vi ser frem til at kunne give nye eksklusive vin-oplevelser til vores kunder, og ser frem til overraske, fornøje og forføre jer af udsøgt amerikansk velsmag.

De Bedste Hilsener

Andreas Holmboe Thorsen
CEO & medejer

“Mage til flittige og service mindede personligheder skal man lede længe efter. Drengene udgør et vidunderligt team som man til alle dage kan regne med!”

Mikkel SalomonTømmer

“Thank you for making me a huge fan of Pinot Noir! Finally know which red wine I like!”

Sally RonngardStudent
Andreas Holmboe Thorsen

Andreas Holmboe Thorsen

CEO & Ejer

Andreas har arbejdet med vin lige siden han var 16 år gammel. Han er vokset op med en brændende passion og kendskab til vin. Andreas har gennemført Level 3 WSET uddannelsen i London mens han i 2012 arbejdede i marken for et stort italiensk vinhus. Andreas er elevuddannet hos Kgl. Hofleverandør Kjær Sommerfeldt. Han har gjort god karriere hos forskellige vinhandlere ind til han gik selvstænding i 2018.

Martin Hansen

Martin Hansen

Sælger & Brand Ambassadør

Martin har en lang historie indenfor vin og spiritus verdenen. Martin står for det primære salg til restaurationer samt det tyske marked. Martin som også arbejdede for Kjær Sommerfeldt fuldte med på rejsen da Andreas spurgte om partnerskab i virksomhederne.