Om os

Napa Valley Import er stiftet og ejet af Allan Geert Nielsen. Virksomheden udspringer fra min passion og kærlighed til amerikansk vin. I forbindelse med mit tidligere arbejde i logistikindustrien, rejste og arbejdede jeg i USA og Canada gennem 30 år, hvilket er blevet til langt mere end 100 rejser. Jeg elsker at opholde mig i USA, hvorfor også vores sommerhus ligger netop i Guds eget land. Jeg er en slags skabs-amerikaner, kan man vel sige, og jeg håber at min viden om det kæmpestore land og dets lige så store spændvidde af vine vil komme dig som kunde til gode, når du handler med mig.

I flere år slæbte jeg vin hjem i kufferten for at præsentere og dele ud af min begejstring for en given vin, jeg var faldet for. I 2014 besluttede jeg mig for at gøre alvor af min altoverskyggende interesse og hobby – og begyndte at bringe mine personlige favoritvine hjem på ’rigtig’ professionel vis og sælge dem til kunder – selvom vennerne nu også hang ved.

Jeg er hverken sommelier eller på anden måde formelt uddannet til at rådgive eller sælge vin – trods dét besidder jeg dog en tung viden om amerikansk vin, som jeg hjertens gerne deler ud af. Jeg tror på passionen i alt, hvad man foretager sig – at man skal elske sit arbejde, for at blive rigtig god til det. Jeg elsker amerikansk vin, og forhåbentlig vil du også snart dele min personlige begejstring.