”Cakebread er ikke bare en vin, det er et navn“. Vores gode venner hos Cakebread laver fantastisk vin og er et kæmpe navn hjemlandet USA. Der findes ikke en ’finere’ restaurant eller steakhouse i USA, som ikke har vin fra Cakebread Cellars på kortet. Nøgleordet er stabilitet i alle led af produktionen, og ikke mindst den samme winemaker gennem mange år; Julianne Laks, som hvert årgang fremtryller den genkendelige Cakebread-vin.

Cakebread Cellars har vingårde beliggende over hele Napa Valley og en enkelt i Anderson Valley. Vingården og markerne omkring produktionsanlægget i Rutherford er der, hvor det hele begyndte. De første 22 hektar parceller blev købt i 1972. Gennem årene er familien fortsat med at erhverve yderligere marker over hele Napa Valley og nordkysten. I dag ejer vingården 13 større eller mindre grunde på i alt 1100 hektar, hvoraf 560 af dem i øjeblikket er tilplantede. Ved at eje og bestyre jordene selv, bliver det langt nemmere at styre for eksempel stil og kvalitet af frugten.